ГРУЈО И ВМРО-ОВЦИТЕ ПОСЛЕ ЌЕ СПИЕТЕ ЛИ СО МИРНА СОВЕСТ?! Еве зошто загинаа толку многу луѓе во Скопје

0
12104

13988780_10210220655493074_1553792504_n13886395_283454312015145_6091082999397014854_n