Грујо е фатен во СТАПИЦА: Сите плацеви на Водно, вредни 17 милиони евра оделе на име на фирма од Белизе!

0
552

Screenshot_2

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, денеска ја објави тринаесетата бомба, која повторно е поврзана со добивање и тргување со плацеви на Водно. Заев истакна дека по налог на премиерот Никола Груевски зелени површини на Водно, биле адаптирани како градежно земјиште.

-Сите плацеви оделе на име на фирма од Белизе, во вредност од 17 милиони евра, истакна Заев.