Грујо е посесивна и одмаздољубива џукела!!!

0
1270

Уааааа Грујо патору глупав, периодов пукаш од бес, љубомора и злоба во себе и бараш на секој можен начин да го казниш и оцрниш Заев за да утре кога ќе бидеш опозиционер ловиш ситни политички поени, но едно да ти е јасно џукело една одмаздољубива: прочитан си од народот како селско букварче!!!!

gruevski dirigent

Да си ја набуташ таа пропаганда во чмарот пошто очигледно си педериште тешко!! Грујо ти си глупав и трапав, ти си едно искомплексирано човече со комплекс на ниска вредност и постојано мора да си во центарот на вниманието затоа што само тогаш се чувствуваш важен во животот, овака никој не те ебе ни 1%.

Егоцентрик, нарцис и самобендисан до небо, ете такво ѓубре си!!!

Невидена кукавица си, едно тешко кењкало кое знае само да задава команди од канцеларија и не знае да прими “не“ за одговор затоа што почнуваш да се лутиш како мало дете пошто си несозреан социопат!!!

Каков си во целина ќе дознаеш оваа недела, нема веќе милост за тебе пошто си најарогантното и најлицемерното створење што било когаш загазило на македонската политичка сцена… ѓубре едно глупаво расипано и лицемерно, биди еднаш маж во твојот живот кукавицо и мамино синче низаедно!!!

Повеќе може да прочитате на БЛОГОТ  Nikola Gruevski is Macedonian dictator!