Грујо е дефинитивно плукнат Ким Јонг Ун

0
524

Грујо е дефинитивно плукнат Ким Јонг Ун, а еве и зошто.

САД го повикува Грујо да го прочисти избирачкиот список и да го почитува договорот потпишан во Пржино, а тој ги плука сите претставници на САД, Ван Хојте и СДСМ и преку ДУИ од Бутел се заканува со војна.

САД ја повикува онаа дебелата шушумига во С.Кореја да ги почитува обврските од потпишаното во ОН а тој лансира нуклеарки и се заканува со војна.

Рубин Иваноски