ГРУЈО Е ГОТОВ УШТЕ ВЕЧЕР : После ДОМ, и ДУИ излегува од Владата?

0
793

duistab

Репортер.мк  неофицијално дознава од луѓе блиски до ДУИ, дека вечерва е закажан централен одбор на кој треба да падне одлука за излегување од Владата и прекин на соработка со ВМРО-ДПМНЕ.

Повеќе информации во текот на денот.