ГРУЈО ГО ИЗГУБИЛ ТОТАЛНО УМОТ : Во моментов се повикува членството на ВМРО ДПМНЕ да излезе на протести во Скопје и да дојде до физички пресметки и ГРАЃАНСКА ВОЈНА!

0
624

Во моментов Курир и Плус 24, двата главни режимски портали повикуваат на протести пред седиштето на СДСМ. Очигледно е дека Груевски веќе тотално го има изгубено умот и не знае што прави.

Ова е дефинитивно правење судир на граѓани и почнување на граѓанска војна! Ако падне макар и една жртва тоа потоа ќе направи циклус на насилие од кое тешко ќе излеземе, Грујо е зрел за апсење и тоа под итно затоа што се однесува како психопат!