ГРУЈО ГО ЗГРИЖИ И СТАРОТО ПУВАЛО ДРАГИША МИЛЕТИЌ, ОТКАКО И СВРТИ ГРБ НА ОПОЗИЦИЈАТА ПАСТИРОТ ГО НАГРАДИ МИЛЕТИЌ СО МЕСТО НА ДРЖАВНА ЦИЦКА ВО ЕЛЕМ, КАКО КООРДИНАТОР ЗА ПРОЕКТИ И МАРКЕТИНГ!

0
1648

Порталот Доказ објави документ – известување кое го добил кандидат кој се пријавил на конкурсот за работното место „Координатор за проекти и маркетинг“.

 

dragisa-miletic-540x296

Во известувањето потпишано од генералниот директор, м-р Дејан Бошковски, стои дека на ова работно место е избран кандидатот Драгиша Милетиќ.

11874218_821246831329407_493535198_n

Веројатно се работи за претседателот на Српската напредна странка кој беше дел од опозициската коалиција се до локалните избори во 2013 година кога дојде во фокусот на јавноста откако му го позајми печатот на Стевчо Јакимовски за да може да се кандидира на локалните избори.

Тој и неговата партија беа во коалиција со ГРОМ на Јакимовски за парламентарните избори во 2014 година, а откако добија само еден пратеник, Милетиќ изјави дека носителот на пратеничката листа на ГРОМ, Чедомир Саздовски, ќе се повлече, и тој ќе седне во пратеничките клупи, бидејќи таков договор имале со Јакимовски.

Сепак, тоа не се случи, па веројатно координирањето во ЕЛЕМ ќе му дојде како утеха.