ГРУЈО ГИ АКТИВИРА СИТЕ ИМБЕЦИЛИ НА ДРЖАВНИ ФУНКЦИИ ДА ПЛУКААТ ПО ЗАЕВ ЗА ДА СИ ГИ ЗАЧУВААТ ФОТЕЛЈАТА И ГАЗЕТО НАПУДРЕНО!

0
1229

презентација-на-извештај-за-пад-на-кингер-на-Трајковски-13

По многуте куртони кој го плукаат Заев во обид да си ја зачуваат мизерната позиција која ја имаат во одредени институции сега се појави нов имбецил и оксиморон, тоа е некој си Сотир Костов кој е директор на некаква си комисија за авионски несреќи. Овај клатикур наместо да пишува и да анализира за тоа што му е работа тој сега плука по Заев во колумна во Дневник?! А за црните кутии овај модерен пушач на бандери и мунгос никаде го нема ама за бомбите знае да го дрви со анализи и мислења!

Како ли само овој шапшал ги поврза авионските несреќи со политичките бомби на опозицијата само Грујо знае!

sotirkolumna