ГРУЈО: ВМРО ДПМНЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЕ-ГРУЕВИЗИРА, ЗА ТОА ДА СЕ НАПРАВИ ЌЕ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБРКААТ 99% ОД РАКОВОДСТВОТО!

0
930

– Невозможно е ВМРО ДПМНЕ да се дегруевизира, затоа што за тоа ќе треба да се избркаат 99% од раководството на партијата, тоа е неизводливо!

Грујо во напад на искреност и гордост во интервјуто за Инфомакс.