ГРУЈО ВЛЕГОЛ ВО КОМИТСКИ ФИЛМ: ИЗБЕГАВ ОД МАКЕДОНИЈА ПО ПРИМЕРОТ НА ВАНЧО МИХАЈЛОВ, И ТОЈ ИЗБЕГАЛ КОГА СТАНАЛО ОПАСНО ВО МАКЕДОНИЈА!

0
1894

– И Ванчо Михајлов и останатите војводи бегале од Македонија кога станало опасно, па така и јас!

Грујо во комитски филм на Инфомакс.