ГРУЈОВО ГОМНО ДИРЕКТОРЧЕ СИ СЕ ПОЧАСТИЛО СО 100 000 ДЕНАРИ А РАБОТНИЦИТЕ 2 МЕСЕЦИ НЕМААТ ЗЕМЕНО ПЛАТА!!!

0
2660