ГРУЈОВИТЕ КУРТОНИ ЌЕ ПРАВАТ ПАРТИЈА, ЌЕ СЕ ВИКАЛА ФРОНТ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА МАКЕДОЊА, ПОВЕЌЕ ИМ ОДГОВАРА РАСПУШТЕНИ РЕЖИМСКИ ГЛАДНИ КУЧИЊА!

0
1670