ГРУПАТА ДНК МОЛИ ЗА ПОМОШ ЗА 9-ЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО!

0
2499

Драги луѓе. Денес бевме во посета на фамилијата Ацевски која брои 9 члена.

Седум дечиња, господинот Душко и прекрасната ХЕРОЈ мајка УБАВКА, која се грижи максимално безпрекорно за сите нив.

Во соработка со нашите пријатели од АгроТехнА и Жито Маркети заедно дониравме Машина за перење, прехрамбени продукти и средства за хигиена.

Ова прекрасно семејство живее во субстандардни услови и дефинитивно им е потребна секаква помош и донација.

Упатуваме молба до сите наши колеги од естрадата и луѓе кои можат, да одвојат бар мал дел од своите буџети за да им помогнат.

Исто така ги замолуваме сите социјални служби да го разгледаат овој случај и се надеваме дека ќе помогнат на фамилијата Ацевски да живее во пристојни услови, а нивните деца да растат безгрижно како сите останати.�

Сите добри и хумани луѓе кои сакате да погнете ве молиме исконтакирајте на следниов број : 070 / 444 600 �- Лице за контакт ( Убавка ) ��Со почит�Панчо, Андреј #шерувај #помогни #биди_хуман