Груевски инсистирал да се урне Драмскиот театар

0
871

gruevski(2)

Никола Груевски инсистирал да се урне Драмскиот театар. Тој грчевито се заложувал да се сруши Драмскиот театар и да се претвори во деловни простории, рече лидерот на СДСМ, Зоран Заев на прес конференцијата пред Владата.

Тој објави разговор за кој посочи дека е помеѓу Никола Груевски и Миле Јанакиески.

-Ако е 35 метри висина, никој нема да влезе, зашто 20 метри е театарот.