ГРУЕВСКИ БЕСЕН, ВО БИТОЛА ПОМИНА КАТАСТРОФАЛНО ЌЕ ЛЕТААТ ГЛАВИ?!

0
750

Во сенка на денешните настани низ Скопје, три големи протести и очебијното народно незадоволство од владеењето на фамилијата, прекрасниот протест на Стојанче и пријател-ките, Груевски во Битола помина поразително пред полупразна сала, а и тие што беа внатре очигледно сосила ДОНЕСЕНИ, немаше повеќе од 1500 души пола од тие скопјани, прилепчани и од околните села, БИТОЛЧАНИ НА ДИКТАТОРОТ МУ РЕКОА ОДИ СИ НЕ ТЕ САКАМЕ!

Nikola-Gruevski

Дознаваме од сигурни извори дека Премиерот бил бесен на организаторите, бил посрамен и дури сакал да го одложи собирањето ама немало здраворазумска причина за тоа па морал да проголта кнедла и да лаша муви во празна сала пред новинарските слуги.

Се фати за последната сламка ќе го сменел името за да остане на власт, така планира на 23 ти да коленичи пред Меркел, ќе стане ПРЕДАВНИК само да остане на власт. Се зборува дека братучед му Мијалков дебело преговара да биде заштитен сведок за да спаси газ…

И еве после се ќе ви откриеме оваа фамилија уништи многу семејства, многу бизниси тие луѓе ќе им пресудат на оваа багра на власт, тие како Кулаков Јадран, Шпенди Тетово, Шпедицијата на Томе, Екстра Меин Куманово, сите понижени, уништени тие Груевски ќе ти пресудат ако те поштеди Заев!!!

П.С. Героски напиша дека паторот му наликувал на Хитлер, да личи на Хитлер од последните денови во Бункерот….

Марјан Стаменковски