ГРУБИ: ПОРАДИ БОМБИТЕ НА ЗАЕВ, ВО 2015-ТА ДУИ СМЕНИ 8 МИНИСТРИ И 4 ЗАМЕНИЦИ МИНИСТРИ, ПОСТАВИВМЕ НОВИ КАДРИ

0
623
  • Поради бомбите на Заев, во 2015 ДУИ смени 8 министри и 4 заменици министри, поставивме нови кадри.

Артан Груби во подкастот за ИРЛ.