ГРУБИ : ОВА ВМРО-ДПМНЕ СЕ СРАМИ ОД НЕГОВОТО МИНАТО И НЕГОВИТЕ КОРЕНИ, БЕГА ОД ЉУБЧО, ЈАНАКИЕСКИ, ГРУЕВСКИ, ЈАНКУЛОВСКА, СПИРО И ДРУГИ!

0
649
  • Ова ВМРО-ДПМНЕ како да бега од своите корени, ова ВМРО-ДПМНЕ како да се срами од своето минато и како да се срами од своите претходници било тоа да е Никола Груевски, Миле Јанакиевски, Гордана Јанкуловска, Спиро Ристовски, како да се срами од корените и од својот идентитет па било тоа да е и Љубчо Георгиевски.

Артан Груби на ТВ24