ГРУБИ: ИЗЕТ МЕЏИТИ МИ Е ШКОЛСКИ ДРУГАР ОД ЧАИР, А МУСА ЏАФЕРИ МУ Е ШКОЛСКИ ДРУГАР НА АХМЕТИ ОД КИЧЕВО, ЧУДЕН Е ОВОЈ ДУЕЛ

0
2515
  • Изет Меџити ми е школски другар од Чаир, а Муса Џафери му е школски другар на Ахмети од Кичево, чуден е овој дуел.

    Артан Груби во подкастот за ИРЛ.