ГРОМ УДРИЛ ВО АВИОНОТ СО КОЈ ПАТУВАЛЕ МАКЕДОНСКИТЕ ОДБОЈКАРИ, НЕМА ПОВРЕДЕНИ

0
96

Поради ова, пилотот решил веднаш да се врати назад во Цирих каде принудно слетал. Нашите одбојкари се сместени во хотел и утре наутро со нов лет ќе тргнат кон Скопје.„Навистина неверојатна ситуација, додека летавме со авионот удри гром во него и пилотот реши да се врати во Цирих. Не беше пријатно кога слушнавме што се случи, видовме силна светлина во непосредна близина“, вели за ЕКИПА капитенот Никола Ѓоргиев.