ГРЕБЕЊЕ И ГРАБАЊЕ ЗА ИЗГРЕБАНИОТ АСФАЛТ

0
392

⚠️Во екот на проектор за “рехабилитација на 60 улици” во Прилеп многумина прашуваат шо бидува со асфалтот кој се отстранува односно дали се граби асфалтот што се греби.

Фотографиите во прилог се скромен придонес за одговор на прашањето “куда иде ограбени асфалт”?

Е сега, како стигнал овде асфалтот,зошто токму тука, кој го истоварил тука, кој платил, колку платил, има ли одобрение за сето ова, кај води патот шо е послан со асфалтот

Тоа се веќе сериозни прашања…

Фејсбук статус на Влатко Атанасоски.