ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА БИТОЛА, НАТАША ПЕТРОВСКА ИНВЕСТИРА ВО ЕКОЛОШКА И ЧИСТА БИТОЛА

0
275

❗ Tрошок 6 денари за 90 km.
❗Набавено возило на електричен погон за празнење на корпите за отпадоци.
❗ Набавени дополнителни алатки на електричен погон за уредување на јавното зеленило
❗ Заштита на животната средина

Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.