ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА БИТОЛА, НАТАША ПЕТРОВСКА НАБАВИ ДВЕ ВОЗИЛА ЗА СОБИРАЊЕ ОТПАД ВО ВРЕДНОСТ ОД 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

0
276

❗️Двете нови возила за собирање отпад во вредност од 15.000.000 денари.
❗️Во изминатиот период од 3 години и 4 месеци, вкупно се вложени над 59.000.000 денари за мултифункционални трактори, специјализирани возила и механизација, која што е потребна за работа на ЈП Комуналец.
Сето ова покажува дека и јавните претпријатија, како и општината, се во исклучително стабилна состојба, како би можеле да ги подобруваат условите за работа, а воедно да овозможуваат поубава и побрза услуга кон граѓаните.

Фејсбук статус на градоначалничката на Битола, Наташа Петровска.