Градоначалникот Панов и сопругата Панова плаќаат ниски комунални даноци додека кавадарчани СЕ ДЕРАТ НА СУВО!

0
2163

 

panov

Во Кавадарци по социјалните мрежи се појави фактура издадена од ЈП.Комуналец – Кавадарци која е на име Марија Панова, инаку сопруга на градоначалникот Александар Панов каде на самата фактура се бара од Панова да наплати 185 денари. Кавадарчани се видно револтирани за ниските сметки кои во ЈП.Комуналец – Кавадарци ги плаќаат сопружниците Панова и Панов, додека како што тврдат кавадарчани сметките кои ги добиваат ранливите категории на граѓани во Кавадарци и тиквешијата се многу повисоки од 185 денари на комунални услуги и ѓубретарина.

d1a936cff9ad363dc084bd5825610368e6f956b75837f2e5748ddae17ccbed62

Сметка на граѓанин со ранлива категорија

29d25f9215453bcd19bab54f7f0f55e8b42173a62578945d9c186bb5afdba148