ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ШУТКА ГИ БАРА ОД АМДИ И ЕЛВИС СЕДУМТЕ ОПШТИНСКИ ПУМПИ ЗА ВОДА КОИ ОВИЕ СИ ГИ ОДНЕЛЕ ДОМА!

0
948