ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРОБИШТИП ГО ОТЕПА ВМРО ДПМНЕ: СДСМ не прегази, очекував дека ќе победат ама не волку, очигледно е дека народот бара промени!

0
2962

– Очекував дека СДСМ ќе победат ама не волку, очигледно е дека народот бара промени!

Ова не е независен аналитичар или политичар на СДСМ, ова е градоначалникот на Пробиштип од редовите на ВМРО ДПМНЕ?!?!

Градоначалникот на Пробиштип бил 12 години градоначалник, пред тоа бил 10 години директор на разни институции како браната Злетовица, водостопанство, рудник Злетово, па да му ебам матер, овој или е гение или го праел Срѓан Ќерим во газот на Ѕинго!