ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА КОСТА КОСТАДИНОВ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈЗУ ,,ЗДРАВСТВЕН ДОМ” ИМ ГО ЧЕСТИТА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЗДРАВЈЕТО

0
685
На денешниот Светски ден на здравјето бев со здравствените работници од ЈЗУ „Здравен дом“ Струмица, волонтерите на Црвениот крст и учениците од медицинските струки во СОУ „Димитар Влахов“ на заедничкиот настан што се одржа во центарот за култура „Антон Панов“.

На сите здравствени работници им го

честитам 7-ми Април – Светскиот Ден на здравјето и им посакувам успешна работа во служба на граѓаните.
Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Струмица, Коста Костадинов.