ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КАВАДАРЦИ МИТКО ЈАНЧЕВ ИСПРАТИ ЏИП СО ПУМПА, ПОЖАРНИКАРИ И ДРУГА ПОМОШ ВО КОЧАНИ

0
370

ТППЕ Кавадарци и ЈП Комуналец се упатија кон Кочани за да помогнат во справување со силниот пожар.

Теренска Лада нива, џип со пумпа , Даф со 5000 литри, Ивеко со 9000 литри и седум пожарникари се дел од помошта која е испратена од Општина Кавадарци.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци,  Митко Јанчев.