Градоначалникот на Гази Баба Георгиевски : Советниците на ВМРО – ДПМНЕ спречуваат влез на нова инвестиција од 20 милиони евра

0
371

Георгиевски : Советниците на ВМРО – ДПМНЕ спречуваат влез на нова инвестиција од 20 милиони евра