Го-го танчерки вечерва ќе го “запалат“ клубот “Тао“

0
812

Го-го танчерки вечерва ќе бидат главни ѕвезди на журката која ја организираат клубот “Тао“ и секси шоповите “Валијант“. Атмосферата ќе ја вжештува познатиот Јапан. Ова ќе биде втора журка од проектот  “ Сексуална револуција“ , идеја на “Валијант“.Минатиот четврток во “Тао“ немаше игла каде да се фрли. Цело Скопје и вечерва ќе се журка во “Тао“ со атрактивните го-го танчерки увезени од Србија и Бугарија. Ова не смеете да го пропуштите.

tao2 tao-540x357