ГОЦА МУ ПИША НА ГРУЈО НА ФЕЈСБУК : АМАН ДОСТА НЕ БРАНИШ, СИТЕ НЕ ИСПОАПСИЈА!!!

0
3432

Гордана Јанкуловска му пиша на Грујо на фејсбук…