ГОТОВО Е, ВМРО-ДПМНЕ НЕМА ДА ПРАВИ ВЛАДА: ДУИ КРЕНА РАЦЕ – Не можевме да одлучиме, што сака нека биде!!!

0
2455

“Немаме доволно аргументи да се определиме за ниту една од 5-те опции кои ДУИ ги има веќе подолго време искомуницирано со јавноста”

Ова вечерва за новинарите го изјави портпаролот Бујар Османи.

Ова значи дека ДУИ ми акна корпа на ВМРО ДПМНЕ. Сега да видиме дали ќе прифатат влада со СДСМ или ќе се оди на нови избори.

Ова е одлична вест што значи дека вождот нема да прави влада а режимските тастери се поснопица и паѓаат во транс и кома во тоа милионерската шампита затворени под клуч.