ГОТОВИ СЕ,ЦВИКНАА!!! ЕВЕ ИМ ГО КРАЈОТ ВО ОЧАЈ, БЕДА И ЈАД! Цаци и Сарма објавија колумна на својот портал во која се повикува на граѓанска војна!!!

0
2378

Погледнете какво срамно четиво објавија Цаци и Сарма на својот портал Пресс 24, погледнете го овој речник, овој фатализам, оваа жед за крв на овој гној од човек, овој комплетен лудак што го напишал ова а не помалку се виновни и Цаци и Сарма што го објавиле ова срање на својот срање портал:

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Редакцијата на Press24 пренесува блогови со цел да се поттикне јавната мисла но не секогаш ги дели ставовите со авторот на постот.”

Toa што ќе се оградите од колумната не ве пере бе волови. Сепак има граница до каде може да се оди. Ова што го правите е повикување на тотална војна и поделба на земјата. Вие свесни ли сте бре зелки едни што правите?! Па и вие имате деца и ние имаме деца, зарем сакате да почнеме да се колеме бре?! До толку ли во дошло до таа голема сителова плата што сте спремни и крв да леете !?!?!