ГОСПОДЕ МИЛИ БОЖЕ – ПОПОТ ШТО ЌЕ ПРАВЕШЕ ВСЕЛЕНСКИ БРОДОВИ, ВИСЕЧКИ БРЗИ ПРУГИ И ЌЕ ЈА ПРАВЕШЕ ЗЕМЈАВА КАКО ИЗРАЕЛ, НЕ ВЕРУВА ВО ВАКЦИНИТЕ!

0
1373

Кое лудило е ова мајко мила…

Попот кој не отече со години на тв како требало да се базираме на современата наука и од земјава да направиме Израел на балканот, ветуваше летечки чиниии, брзи пруги висечки со куршум брзи возови итн итн, денеска протестираше против вакцината за корона?!?!

Исусе, харе кришна, алах, кај бе вакви будали ни праќаш, земјава со толку лудави на квадратен метар е живо чудо што уопште постои…