ГОСПОДЕ БОЖЕ, ОВОЈ ЧОВЕК КОЈ ВАЖИ ЗА ВМРОВСКА КОПИЈА НА ВЛАДЕ МИЛЧИН Е ПРОФЕСОР НА ФАКУЛТЕТ, УЧИ СТУДЕНТИ – ДАСКАЛОВСКИ: Бегството на Груевски и тоа што доби азил од Унгарија е знак дека во земјава нема правен систем!

0
557

– Бегството на Груевски и тоа што тој доби азил од една европска земја значи дека во земјава има политички прогон и нема правен систем и правда! Жидас Даскаловски, универзитетски професор и шеф на невладин институт за политички истражувања и креирање политики, ЦПРМ кој добива милиони евра грантови од ЕУ и ООН. Вакви луѓе предаваат …