ГОСПОДЕ БОЖЕ ЗОШТО НЕ КАЗНИ СО ВАКВИ ИДИОТИ: Режимскиот уметник кој склепа ограда на мост од 2 милиона евра вели дека државата морала да изгради барок од една милијарда евра за да влеземе во ЕУ и НАТО, без тоа сме биле сељаци?!?!

0
756