Гордана Јанкуловска гласачите од Пустец ги наречува ЧОВЕЧИЊА, им се смее злобно, а изборите ги нарекува циркус МЕДРАНО!?!?!

0
1930

nikola-gruevski-gordana-jankulovska-zoran-stavreski-2011-7-28-19-30-36

Шокантни снимки од седмата бомба на Заев. На снимките се слуша како Гордана Јанкуловска ги нарекува гласачите од Пустец ЧОВЕЧИЊА а изборниот циклус го нарекува сиркус МЕДРАНО?!?!