ГОРАН СУГАРЕСКИ : ПО ПОВОД ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА НА СПОРТОТ НА ИНИЦИЈАТИВА НА ПРИЛЕПСКИТЕ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ СЕ ОРГАНИЗИРА ВЕЛОСИПЕДСКА ТУРА НИЗ ПРИЛЕПСКИТЕ УЛИЦИ

0
314
По повод европската недела на спортот, на иницијатива на младите социјалдемократи беше организирана велосипедска тура низ градот.

Намерата на идната локална власт е да овозможи поголем простор за велосипедистите и да продолжи со изградба на нови велосипедски патеки на територијата на општина Прилеп.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на град Прилеп, Горан Сугарески.