ГОРАН СУГАРЕСКИ : ГРАДИМЕ ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА ДЕЦА СО АУТИЗАМ

0
716

📌Со изградба на Дневен центар за деца со аутизам обезбедуваме инклузивен третман и подобри социјални услуги на лицата со посебни потреби.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ на Општина Прилеп, Горан Сугарески.