ГОЛЕМО Е СРЦЕТО НА ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ, ПОМАГА НА БРАНИТЕЛИТЕ, ИМ ДАВА МОЖНОСТ ДА ЗАРАБОТАТ ЕДЕН СТАН ВО СКОПЈЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА РИЗИЧНА РАБОТА ВО ИРАК

0
650

МОЖНОСТ ЗА РАБОТА ВО ИРАК ЗА ТРИ ЛИЦА КОИ БАРААТ РАБОТА

– Годишна плата 60.000€ (5.000 евра месечна плата, секој месец е платен вклучувајки го и одморот)
– Статик (обезбедување на објекти)
– Локација: Багдад, Басра, Ербил
– Ротација: 3х1 (три месеци во Ирак, еден месец слободен)
– Проектиран старт 01.08.2020

УСЛОВИ
– Најмалку 5 години армиско или полициско искуство
– Возраст од 28 до 50 години
– Добра психофизичка форма и војнички изглед
– Способност за конверзација на англиски јазик
– Исклучиво неосудувани лица (се потпишува согласност за детална проверка)
– Предност имаат лица со искуство од непријателско опкружување (Ирак, Авганистан, обезбедување на брод) и бранители од 2001-та
– Сертификати не се неопходни, се изведува дополнителна обука по пристигнувањето во Ирак.

– Исклучиво луѓе кои имаат препорака од било кој мој близок човек.

Со оваа информација сакам да помогнам на тројца наши луѓе кои молат за работа. За услугата не наплаќам никакви пари. Нормално, очекувам политичка подршка. На лицата за кои ќе проценам дека ги исполнуваат условите ќе им дадам моја препорака и ќе им направам директен контакт со соодветното лице.

11 јуни 2020