ГОЛЕМО БРАВО ЗА ПИЦЕРИЈА ,,ДИПЛОМАТ” КОЈА ГО ОТВОРИ СРЦЕТО, ЌЕ ГИ ХРАНИ СО СЛОБОДЕН ОБРОК СИТЕ ДЕЦА КОИ ПИТАЧАТ И СИТЕ ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ !!!

0
3471

Пицеријата ,,Дипломат” од Гостивар на својот фејсбук профил објави интересен пост кој го трогна срцето на сите оние кои немаат пари да си платат топол оброк па одлучи да им даде бакшиш јадење, пица и други топли оброци на дечиња кои немаат што да јадаат, дечиња кои питачат или се без родители.