ГОЛЕМИОТ НОВИНАР СЕ ИЗБРУКА – ОТКАКО ЦЕЛ МЕСЕЦ ПЛУКАШЕ ПО КИКИ И ФРИКИ: Геро призна дека Кирацовски е невин во РЕКЕТ, а Фросина била само наместена и злоупотребена!!!

0
1098

Во најновата колумна од денеска, Геро во Плусинфо признава дека Кирацовски бил само обичен контакт меѓу Боки и Меѓународен Сојуз со оштетените во аферата РЕКЕТ. Додека пак Фросина Ременски била идеологот на невладината замислена како добротворна организација, но и таа била најверојатно злоупотребена за криминал.

Пред ова цел месец, Геро плукаше по Кики и Фрики и ги клеветеше дека биле дел од рекетарска група која рекетира по земјава, со што нанесе голема штета врз Кирацовски и Ременски, но сега призна дека цело време лажел?!?!

И сега нема ниту да им се извини за штетата што им ја нанел?!?!