ГОВОР НА ОМРАЗА НА КАНАЛ 5 ТЕЛЕВИЗИЈА: ПРЕКУ ,,ЗЕВЗЕКМАНИЈА” АЛБАНЦИТЕ ПРИКАЖАНИ КАКО КУЧИЊА КОИ ГЛОДААТ КОСКИ ОД САД И ЕУ

0
2447

На телевизија Канал 5 албанците се прикажани како кучиња кои глодаат коски од САД и ЕУ со што е прикажан класичен говор на омраза.