ГНОЕВИ ЏАНДАРСКИ ЌЕ ВИ ГИ НАМАЛИМЕ ПЛАТИТЕ: НА САМО НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ПРЕД ИЗБОРИ, СТРАТЕГОТ И ИДЕОЛОТ НА ВМРО ДПМНЕ МИЛЕНКО ГИ НАВРЕДУВА 10-ТЕ ИЛЈАДИ ПОЛИЦАЈЦИ ВО ЗЕМЈАВА СО ПОГРДНИ ЗБОРОВИ И ЗАКАНИ!

0
1871

Гнидите џандарски работат против својот народ, штитат рекетар и национален предавник, удираат по земјоделци, по пензионери, по младина, го вадат името Македонија од униформите – а после бараат со нив да се солидаризираме кога бараат поголема плата.
Е, “ЕВЕ ВИ ГО НА”, “МАЛО СУТРА” ќе имате поддршка и сожалување од нас НАРОДОТ.
Гноеви џандарски.