ГНАСНА БЕСРАМНА КУРВА!!! КАКО НЕ ТИ Е СРАМ БРЕ ПРОФЕСОРКА СИ ПИЧКА ЛИ ТИ МАТЕРИНА!!!

1
3115

Гледајте што лупета оваа гнасна калаштура, членката на ГДОМ, професорката на УКИМ, институт по историја, Виолета Ачковска:

gnasna kurva ackovska

Па 10 години се на власт што не отворија процеси против приватизацијата?! Како тоа ќе се одговарало по избори, а пред избори нели важат законите?! Врховен командант и он се знае ние треба да му се покориме?! Како бре не ти е срам КУРВО ЕДНА БЕСРАМНА?!?! КАКО?! ПРОФЕСОРКА СИ БРЕ ИЛИ КУРВА КАМЕЊАРКА?!?!

 

Comments are closed.