ГНАСА, ДНО ОД ЧОВЕК И ЛУДАК : Латас им беше на свадба, цел живот е пријател со Бобо Дајнерс, погледнете како ниско и уличарски се пресметува со Радмила Шекеринска!

0
1819

latas rada