ГЛУПАК НА ДЕНОТ: МАКЕДОНСКИ ЕМИГРАНТ ВО ТОРОНТО ЌЕ ГО УБИВА ЗАЕВ ШТО РЕШИЛ ДА ПРИМИ БЕГАЛЦИ ОД АВГАНИСТАН

0
1578

Извесен Здравко Нинковски кој живее во Канада на социјалните мрежи со смртни закани кон премиерот Зоран Заев дека ќе го убиел затоа што одлучил да прима бегалци од Авганистан.