ГЛУМЕЦОТ ЈА ФРЛИ МАСКАТА – ТОНИ ШАНАЦ ПРИЗНА: И МОЕТО ВМРО ДПМНЕ ИМА ГОЛЕМА ВИНА ШТО ВО ЗЕМЈАВА НЕМА ПРАВДА!

0
1991

– Мојата партија ВМРО ДПМНЕ има голема вина што во земјава нема правда, правдата беше убивана полека на рати цели 30 години и затоа во земјава нема правда!

Високиот функционер на ВМРО ДПМНЕ, Тони Михајловски за момент престана да глуни лудило и ја фрли маската на ТВ Алфа. Дефинитивно за ова ќе го караат во партија…