ГЛОДУРОТ НА АЛФА, МОМИРОВСКИ, БИЛ ГОРД ПРЕД КОМШИИТЕ, РОДНИНИТЕ И ДЕЦАТА ДЕКА Е КУРТОН НА МАФИЈАТА?!?!

0
6632

Речиси во секоја емисија, глодурот на Алфа, куртонот Горан Момировски кога оцрнува некого, и секако пошто е беден новинар и беден човек, тоа го прави во отсуство на тој човек, користи многу интересна техника, вели, во прашална форма – КАКО ТОЈ И ТОЈ ЧОВЕК НЕ СЕ СРАМИ ПРЕД СВОИТЕ ДЕЦА, РОДНИНИ И КОМШИИ?!?!?!

Епа тоа значи дека Момировски е горд и не се срами пред своите деца, роднини и комшии дека е мафијашки вмровски медиски куртон?!?! Дека и служи на мафијата?!?! Тоа за него е гордост?!?! Кој неверојатен лик која неверојатна појава е овој човек…