ГЛЕЈТЕ КОЛКУ СЕ ТОТАЛНО НЕНОРМАЛНИ ТРАМПОВИТЕ ЛУДАЦИ КОИ УПАДНАА ВО КАПИТОЛ : ЖЕНА УАПСЕНА ОД СТРАНА НА ФБИ ИЗЈАВИЛА ДЕКА САКАЛА ДА ЈА ПУКА ШЕФИЦАТА НА КОНГРЕСОТ НЕНСИ ПЕЛОСИ ВО ГЛАВА ЗА ДА И ГО РАЗНЕСЕЛА МОЗОКОТ!

0
163

Жена учесник во нередите на Капитол во САД од страна на приврзаници на екс претседателот Трамп на 6-ти Јануари откако по упадот била пронајдена и уапсена од страна на ФБИ изјавила шокантна изјава дека имала намера да пука во главата на шефицата на Конгресот, Ненси Пелоси со цел да и го разнесе мозокот.

Јавното обвинителство на САД поднело обвинение против две жени учеснички во нападот врз Капитол, Даун Банкрофт и Дијана Сантос – Смит кои потоа биле уапсени во Пенсилванија од страна на ФБИ.

Според обвинителството двете жени учениснички во нападот врз Капитол се легитимирани од страна на внатрешни термалните камери на Капитол од каде Банкрофт и Сантос – Смит се обидувале да побегнат во толпата незабележани при што подоцна ФБИ веднаш ги пронајде во Пенсилванија.