ГЛЕЈТЕ КОЛКУ ВМРОВЦИТЕ ИМААТ КАПАЦИТЕТ ДА РАЗБЕРАТ ШТО ЗНАЧИ ВЛЕЗОТ НА ЗЕМЈАВА ВО ЕУ, КАКО ОБИД ДА ПЛЕСНАТ НЕШТО

0
1160

Според оваа логика, они се утепаа од секс, 12 години беа на власт и п.. со око не видоа, освен што отидоа во некрофилија со антиката…